EXCURSIE NAAR TUINEN IN BRUMMEN EN DIEREN zaterdag 9 juli 2022

Al een aantal jaren organiseert Groei & Bloei Almelo een busreis in de zomer.
Omdat het steeds moeilijker wordt de bus vol te krijgen en we de excursie betaalbaar willen houden, hebben we besloten dit jaar met eigen vervoer te gaan, en te carpoolen zoveel als mogelijk is. We hebben weer een paar prachtige tuinen voor jullie in petto.

Het programma ziet er als volgt uit:
Datum:         zaterdag 9 juli 2022
Vertrek:         8.45 uur vanaf Woonboulevard Almelo, de parkeerplaats direct                                rechts
Aankomst:    10.00 uur bij de Brummense Overtuin, Arnhemsestraat 39                                        in Brummen

Hier beginnen we met koffie/thee en iets lekkers, daarna kunnen we de tuin bezichtigen.
Er is een voortuin met o.a. prachtige oude bomen. In de achtertuin is een rechthoekige vijver, er zijn bloemen- en heesterborders en taxushagen en taxusobelisken. Degenen die nog tijd over hebben, kunnen een kijkje nemen in een kleine kwekerij schuin er tegenover: Sas’ minikwekerij.

Om 11.45 vertrekken we naar de Tuin aan het Leusveld, Rhiederensestraat 16, Brummen. Hier krijgen we een lunch, waarna we ook deze tuin kunnen bekijken. De tuin ligt in het buitengebied van Brummen. Er zijn gemengde borders en borders op kleur, een grassentuin en twee vijvers. De tuin is 1 ha groot.

Om 14.00 uur vertrekken we naar de kwekerij Hof te Dieren, Arnhemsestraatweg 14 in Dieren. Rond 15.00 uur, of anders in overleg met de chauffeur, vertrekken we weer richting Almelo.

Kosten arrangement: € 21,00 voor leden, € 25,00 voor niet-leden
Vervoer:                          € 10,00 euro per persoon, te betalen aan de chauffeur

Opgave: telefonisch bij Willie Kosters, 0644391766 of via het aanmeldformulier op de website.
Betalen: uiterlijk 2 juli op rekening nr. NL71 RABO 0354 8190 54 t.n.v. Kon. Ned. Mij voor Tuinbouw en Plantkunde onder vermelding van:
excursie 9 juli plus de naam/namen waarvoor betaald wordt. Na betaling is de aanmelding definitief.