Festival Gardenista 2021 van start!

Het landelijk bestuur van KMTP/Groei & Bloei heeft besloten te starten met de voorbereidingen voor het unieke groene festival Gardenista in 2021. Het festival vindt volgend jaar plaats van 22 tot en met 26 september. Bezoekers zijn in 2021 van harte welkom op het prachtige landgoed van de historische buitenplaats Den Alerdinck in Laag Zuthem bij Zwolle.

Dit is voor het team Gardenista een belangrijk moment dat we graag met alle lezers  van de Nieuwsbrief delen. Het team heeft er zin in en is enthousiast dat we door kunnen naar 2021. In tijden van Corona is gebleken hoe belangrijk de soms kleine wereld van je tuin, balkon of stoep is. Nederland is massaal gaan tuinieren en daar wil Gardenista graag bij helpen. Bij Gardenista krijgen bezoekers tips voor het klimaatvriendelijk maken van hun tuin en woonomgeving. Verder biedt Gardenista bezoekers concrete handvatten om de biodiversiteit in eigen omgeving te vergroten.

Is team Gardenista iets voor jou?

Heb jij tijd en zin om samen met het team Gardenista (gardenista.nl/#wiezijnwij) op te trekken en hét groen festival van Nederland te organiseren? Gardenista richt zich op het grote publiek: liefhebbers van tuinieren, groen, een groene lifestyle en gezond leven. Het team Gardenista is een enthousiast en divers team waarvan de leden wel of niet actief zijn binnen de vereniging KMTP/Groei & Bloei. Het team organiseert op een informele manier hét groenfestival van Nederland dat bijna helemaal steunt op vrijwilligers.
Nieuwsgierig geworden? Kijk dan eens op www.gardenista.nl/organisatie/#welkom in ons team welke vacatures er nog vacant zijn.

Sociale Media

De eerste actie is een feit: Gardenista wil zich graag via sociale media met anderen verbinden! Sociale media zijn de afgelopen jaren bijzondere en krachtige communicatiemiddelen geworden die niet meer weg zijn te denken uit ons dagelijks leven.

Het groenfestival Gardenista wil daarop inspelen door groenliefhebbers met zich te verbinden en onze volgers met elkaar kennis laten maken. Meer lezers en berichten betekent in de praktijk ook meer volgers op je sociale media kanalen. Gardenista is actief op FacebookLinkedInYou Tube en Instagram en gaat haar activiteiten daar verder uitbreiden. Gardenista nodigt ondernemers en organisaties die de missie van Gardenista onderschrijven uit om zich daar bij aan te sluiten.

Deel met Gardenista je leuke verhaal, mooie product, actie, noviteit of iets bijzonders? Vervolgens delen jullie het door Gardenista geplaatste bericht op jullie eigen sociale media kanalen om ons beider netwerk en bekendheid te vergroten. Doe mee en vul dit formulier in. Wil je eerst meer weten? Lees dan de spelregels onderaan het formulier eens goed door.

Gardenista kijkt uit naar je bericht. Mocht je nog vragen hebben en of ben je geïnteresseerd in deelname aan het groenfestival Gardenista 2021 mail dan naar info@gardenista.nl

Het team Gardenista 2021