Almelo

Ook de infoavond over de uitleg van Herenboeren Twente gaat niet door.

Nadere berichtgeving over een vervolg zal nog komen.

Herenboeren Twente, uitgesteld naar nog niet bekende datum

Infoavond Herenboeren in Natuurhus Almelo op ?

Burgerbeweging Herenboeren Nederland zet zich in voor natuurvriendelijke, kleinschalige, lokale landbouw. In Twente wil een enthousiaste groep kartrekkers óók één of meerdere Herenboerderijen starten. Daartoe organiseert zij meerdere informatieavonden. Tijdens deze informatieavonden vertelt Herenboeren Twente over de beweging en beantwoordt zij vragen.

Herenboerderijen zijn kleinschalige coöperatieve boerderijen die van het vroege voorjaar tot de late herfst op duurzame wijze groente, fruit, aardappelen, vlees en eieren produceren. De opbrengst is voor de ongeveer 200 huishoudens die samen eigenaar zijn van de boerderij. Er is een (biologische) boer in dienst voor een eerlijk loon.

Informatieavonden

Om tot realisatie van deze natuurgedreven coöperatieve boerderijen te komen zoekt Herenboeren Twente gelijkgezinden om zich aan te sluiten bij hun initiatief. Daartoe worden informatieavonden georganiseerd.

Herenboeren Twente organiseert een informatieavond in het Natuurhus
op ... aanstaande van 19.30 uur tot 20.30 uur. Inloop vanaf 19.00 uur.
Aanmelden kan via  https://herenboeren-twente of via de website van herenboeren Twente: https://www.herenboeren.nl/projecten/twente/ 

De informatieavond is ook via livestream te volgen. 

Om de ontwikkelingen van Herenboeren Twente te volgen kunt zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief van Herenboeren Twente