Infoavond: Rozen in de tuin

aanvang:         20.00 uur

entree:             leden €1,00, niet-leden €3,00

Rozen in de tuin van kwekerij De Beemd

Hoe de rozen in de tuin van De Beemd kwamen is een geschiedenis op zich, niet alleen van de tuin maar ook van de rozen.
Dit verhaal laat onder meer zien hoe de rozen zich laten combineren met de reeds aanwezige planten, maar ook hun individuele schoonheid komt aan bod.
De verzameling is in bijna dertig jaar opgebouwd en laat de grote variatie zien en daarmee ook de verschillende manieren van behandeling van de rozen van de verschillende groepen.

Graag vertelt Rik Boehlé hierover en laat hij zich ondersteunen door foto's van deze rozen en aanverwante zaken, die in het verhaal ook hun aandacht krijgen.

Of anders gezegd, "we zitten op rozen" maar "het is niet alles rozengeur en maneschijn" en wat hebben de slager en de bakker er mee te maken?

Om alvast wat sfeer te proeven kun je kijken
op de website van kwekerij "De Beemd"