Informatieavondcommissie

Elk jaar in de maanden januari, februari, maart, september, oktober en november organiseren wij een informatieavond voor leden en niet-leden.

Op deze avonden nodigen wij een spreker uit. We proberen een zo gevarieerd mogelijk aantal onderwerpen aan te bieden. Meestal aan de hand beelden houdt de spreker een inter-actieve lezing. U kunt dus altijd vragen stellen. Ook kan een spreker aanschouwelijk materiaal meenemen. De lezing duurt twee keer een uur met daar tussenin een pauze.

Als we een kweker uitnodigen brengt hij/zij praktisch altijd planten mee voor de verkoop.

Op deze informatieavonden kunt u kennis maken met bestuursleden en andere medewerkers van onze afdeling. Ook is er informatie aanwezig over komende activiteiten. En u kunt zich aanmelden voor deze activiteiten. U bent van harte welkom!

Belangrijk om te weten:

- altijd op de 4e woensdagavond van de maand;
- toegang leden € 1,00, niet-leden € 3,00;
- aanvang 20.00 uur;
- locatie: 'De Schouw', Kerkplein 3, 7607 BT Almelo (parkeren op Het Kolkje);
- consumpties voor eigen rekening;
- educatief en gezellig!

Voor meer informatie: Laura Veenstra (0541 680710) of via mail naar info(at)almelo.groei.nl

Westlandse buitenplaatsen van weleer
De kracht van kruiden - Blik op de tuin no. 879