Activiteitencommissie

De activiteitencommissie bestaat uit Annelieke Huurneman, Annie Mulder, Elise Meijer, Gerda Ooms, Henny van der Veen en Willy Kosters. Zij houden zich bezig met het invullen van diverse workshops per jaar en met het organiseren van tuinreizen en excursies.

Vanaf april tot en met september kunt u met onze afdeling op stap naar mooie en bijzondere tuinen.  Iedere tuin die we bezoeken heeft een heel eigen karakter, uiteraard afhankelijk van de ligging en van de visie van de eigenaar.

Tijdens het tuinbezoek vertelt de tuineigenaar over de tuin en staat er een kop koffie of thee voor u klaar. De reizen en excursies zijn een leuke gelegenheid om andere tuinliefhebbers te ontmoeten.

Busreis: Ieder jaar gaan we per bus naar tuinen die wat verder weg liggen. Gelderland, Drenthe, Friesland, de Noordoostpolder maar ook tuinen in het Westen worden bezocht.

Dag-, middag- en avondexcursies: Deze excursies gaan naar bestemmingen tot circa 60 kilometer. De deelnemers rijden met eigen auto (carpoolen met routebeschrijving).

Alle workshops, tuinreizen en excursies staan open voor leden en voor niet-leden. Informatie vindt u in de agenda, in de nieuwsbrief en bij contactpersoon Henny van der Veen (henny.vanderveen(at)kpnplanet.nl).

Westlandse buitenplaatsen van weleer
De kracht van kruiden - Blik op de tuin no. 879