Almelo

Welkom bij Groei & Bloei
Almelo

Uitgelicht

INFOAVOND LEZING MODESTE HERWIG GAAT NIET DOOR OP 24 november

Modeste Herwig is een bekend persoon in de plantenwereld. Zij heeft al meerdere boeken geschreven, met name over het…

Meer

2021

In het tabblad "foto's" in de oranje band hierboven, staat de map 2021. Daarin staan foto's van activiteiten van het…

Meer

Gecanceld: Infoavond Herenboeren Natuurhus 30 november

Herenboeren Twente geeft een informatieavond over het opstarten van Herenboerderijen. Deze avond zal uitgelegd worden hoe de…

Meer

Onze afdeling heeft ongeveer 200 leden. Van deze leden woont ongeveer veertig procent in Almelo, de rest komt uit de omliggende dorpen en gemeenten. In 2016 vierden wij, met diverse activiteiten en een uitgebreid jaarprogramma, ons 100-jarig jubileum en ontvingen wij de Stadspenning van de gemeente Almelo.

Ons doel is om zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken voor een groene omgeving; bomen, struiken, planten, gazons, parken, moestuinen en dergelijke, ze zijn onmisbaar voor een goede leefomgeving.

Via de rubriek activiteiten en actueel brengen wij u op de hoogte van alles wat georganiseerd wordt. Het jaarprogramma en de agenda geven u een duidelijk jaaroverzicht. Ook kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief, deze verschijnt ± 7x per jaar en houdt u op de hoogte van alles wat actueel is. 

Elk jaar organiseren wij:

  • informatieavonden
  • excursies
  • plantenruil in het voorjaar en in het najaar
  • voorjaarsmarkt 
  • cursussen en workshops
  • open tuinen weekend

Naast informatie over activiteiten vindt u op onze website fotoverslagen, informatie over het bestuur, over waar de leden vandaan komen en over de diverse commissies. Op de pagina contact staat een en ander samengevat en is het mogelijk om zelf uw contactgegevens te actualiseren (nieuw e-mailadres bijvoorbeeld) t.b.v. onze ledenadministratie en databestanden.

Wilt u meer weten of kennis maken, kom langs of neem contact op met Annelieke Huurneman (voorzitter), telefoon 0546 571816 / e-mail: info(at)almelo.groei.nl. U bent van harte welkom!

Tuinlog

25 Nov

Antje

Herfst 2021

25 Nov

Veris-lente

Week 47 2021 Pomologie: leer van fruit en…

Meer

Agenda

11 Dec

Kerst Workshop op zaterdag 11 december

Locatie: Het Natuurhus (onder voorbehoud) Nadere…

Meer