Almelo

Welkom bij Groei & Bloei
Almelo

Uitgelicht

OPENTUINENWEEKEND GAAT DOOR OP 27 en 28 juni 2020 !!

De Open Tuinen Commissie zoekt deelnemers voor dit superleuke evenement. Dit buiten evenement kan veilig georganiseerd...

Meer

Flitsmail Online Lezingen!

Maandag 3 mei 19.30, Digitale lezing van Modeste Herwig

Meer

Stichting Natuurhus

De nieuwste ontwikkelingen rond het Natuurhus kunt u lezen, door op de titel te klikken. Het laatste nieuws is van 14 en 21...

Meer

Onze afdeling heeft ongeveer 200 leden. Van deze leden woont ongeveer veertig procent in Almelo, de rest komt uit de omliggende dorpen en gemeenten. In 2016 vierden wij, met diverse activiteiten en een uitgebreid jaarprogramma, ons 100-jarig jubileum en ontvingen wij de Stadspenning van de gemeente Almelo.

Ons doel is om zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken voor een groene omgeving; bomen, struiken, planten, gazons, parken, moestuinen en dergelijke, ze zijn onmisbaar voor een goede leefomgeving.

Via de rubriek activiteiten en actueel brengen wij u op de hoogte van alles wat georganiseerd wordt. Het jaarprogramma en de agenda geven u een duidelijk jaaroverzicht. Ook kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief, deze verschijnt ± 7x per jaar en houdt u op de hoogte van alles wat actueel is. 

Elk jaar organiseren wij:

  • informatieavonden
  • excursies
  • plantenruil in het voorjaar en in het najaar
  • voorjaarsmarkt 
  • cursussen en workshops
  • open tuinen weekend

Naast informatie over activiteiten vindt u op onze website fotoverslagen, informatie over het bestuur, over waar de leden vandaan komen en over de diverse commissies. Op de pagina contact staat een en ander samengevat en is het mogelijk om zelf uw contactgegevens te actualiseren (nieuw e-mailadres bijvoorbeeld) t.b.v. onze ledenadministratie en databestanden.

Wilt u meer weten of kennis maken, kom langs of neem contact op met Annelieke Huurneman (voorzitter), telefoon 0546 571816 / e-mail: info(at)almelo.groei.nl. U bent van harte welkom!

Tuinlog

16 May

Veris-lente

Week 19 2021: Tulpen en fluitekruid en bloeien de...

Meer

Agenda

12 jun

Nationale Tuinweek

Op initiatief van de landelijke Groei en Bloei...

26 jun

Open Tuinen Weekend Groei en Bloei Almelo

Het Open Tuinen Weekend   gaat dit jaar gewoon...

Meer