Almelo

Welkom bij Groei & Bloei
Almelo

Uitgelicht

LEZING 25 maart

Rik Boehlë komt ons vertellen over de in 30 jaar opgebouwde verzameling rozen van kwekerij de Beemd.

Meer

TEGEL ERUIT-PLANT ERIN zaterdag 28 maart

Bij het inleveren van een tegel van 30x30 bij de stand van Groei en Bloei in Intratuin Almelo krijgt u gratis een mooie...

Meer

LENTEFAIR zaterdag 9 mei 2020

De voorbereidingen voor de Lentefair zijn al weer begonnen. Standhouders kunnen hier een Aanmeldingsformulier downloaden.

Meer

Onze afdeling heeft ongeveer 200 leden. Van deze leden woont ongeveer veertig procent in Almelo, de rest komt uit de omliggende dorpen en gemeenten. In 2016 vierden wij, met diverse activiteiten en een uitgebreid jaarprogramma, ons 100-jarig jubileum en ontvingen wij de Stadspenning van de gemeente Almelo.

Ons doel is om zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken voor een groene omgeving; bomen, struiken, planten, gazons, parken, moestuinen en dergelijke, ze zijn onmisbaar voor een goede leefomgeving.

Via de rubriek activiteiten en actueel brengen wij u op de hoogte van alles wat georganiseerd wordt. Het jaarprogramma en de agenda geven u een duidelijk jaaroverzicht. Ook kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief, deze verschijnt ± 7x per jaar en houdt u op de hoogte van alles wat actueel is. 

Elk jaar organiseren wij:

  • informatieavonden
  • excursies
  • plantenruil in het voorjaar en in het najaar
  • voorjaarsmarkt 
  • cursussen en workshops
  • open tuinen weekend

Naast informatie over activiteiten vindt u op onze website fotoverslagen, informatie over het bestuur, over waar de leden vandaan komen en over de diverse commissies. Op de pagina contact staat een en ander samengevat en is het mogelijk om zelf uw contactgegevens te actualiseren (nieuw e-mailadres bijvoorbeeld) t.b.v. onze ledenadministratie en databestanden.

Wilt u meer weten of kennis maken, kom langs of neem contact op met Annelieke Huurneman (voorzitter), telefoon 0546 571816 / e-mail: info(at)almelo.groei.nl. U bent van harte welkom!

Tuinlog

28 Feb
28 Feb

Veris-lente

Lentetuin

Meer

Agenda

25 mrt

Infoavond door Rick Boehlé van kwekerij de Beemd:...

Lezing over de meest romantische bloemen: Rozen

28 mrt

"Tegel eruit - Plant erin"

Actie in samenwerking met Intratuin.

Meer