Almelo

Welkom bij Groei & Bloei
Almelo

Uitgelicht

Flitsmail maart

Door de Coronacrisis hebben wij alle activiteiten voorlopig afgelast. Zodra er meer bekend is over een vervolg van de...

Meer

OPENTUINENWEEKEND 27 en 28 juni 2020

De Open Tuinen Commissie gaat er vooralsnog vanuit dat het Open Tuinen Weekend wel plaats zal vinden. Maar het is allerminst...

Meer

LENTEFAIR VERVALT

Helaas hebben wij dit jaar onze sfeervolle Lentefair af moeten blazen. Het Coronavirus zal begin mei nog zeker niet zijn...

Meer

Onze afdeling heeft ongeveer 200 leden. Van deze leden woont ongeveer veertig procent in Almelo, de rest komt uit de omliggende dorpen en gemeenten. In 2016 vierden wij, met diverse activiteiten en een uitgebreid jaarprogramma, ons 100-jarig jubileum en ontvingen wij de Stadspenning van de gemeente Almelo.

Ons doel is om zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken voor een groene omgeving; bomen, struiken, planten, gazons, parken, moestuinen en dergelijke, ze zijn onmisbaar voor een goede leefomgeving.

Via de rubriek activiteiten en actueel brengen wij u op de hoogte van alles wat georganiseerd wordt. Het jaarprogramma en de agenda geven u een duidelijk jaaroverzicht. Ook kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief, deze verschijnt ± 7x per jaar en houdt u op de hoogte van alles wat actueel is. 

Elk jaar organiseren wij:

  • informatieavonden
  • excursies
  • plantenruil in het voorjaar en in het najaar
  • voorjaarsmarkt 
  • cursussen en workshops
  • open tuinen weekend

Naast informatie over activiteiten vindt u op onze website fotoverslagen, informatie over het bestuur, over waar de leden vandaan komen en over de diverse commissies. Op de pagina contact staat een en ander samengevat en is het mogelijk om zelf uw contactgegevens te actualiseren (nieuw e-mailadres bijvoorbeeld) t.b.v. onze ledenadministratie en databestanden.

Wilt u meer weten of kennis maken, kom langs of neem contact op met Annelieke Huurneman (voorzitter), telefoon 0546 571816 / e-mail: info(at)almelo.groei.nl. U bent van harte welkom!

Tuinlog

28 Mar

Angela's tuin

Knuffelbijen 1

27 Mar

Anneke Duyvesteijn

Een bijzondere boom - Blik op de tuin no. 947

Meer

Agenda

04 apr

Voorjaars bloemschikworkshop

In onze voorjaarsworkshop kunt u weer een mooi...

18 apr

Voorjaars plantenruil

Omruilen van het teveel aan planten uit uw tuin...

Meer