Almelo

Beste Groei & Bloeiers,

Zondag 12 mei a.s. (moederdag) houden we onze jaarlijkse Lentefair!

Voorafgaand aan de Lentefair zijn er in het Natuurhus de volgende lezingen:

  • Dinsdag 7 mei de lezing "Hoe de weidebeekjuffer van Almelo een groenblauwe stad maakt"
  • Woensdag 8 mei een lezing over biodiversiteit door Harry Schrotenboer

Zie hier voor meer info.

Lentefair

Tijdens deze fair, die wij samen met ’t Iemenschoer organiseren, zijn meer dan 20 kramen te bezoeken met diverse activiteiten en producten die ons zeker zullen interesseren. Alles in het teken van groen, tuinen, tuinieren en biodiversiteit. Er zijn stands met planten, tuingereedschap, decoratieartikelen en nog veel meer. Er is livemuziek.

Wij zijn aanwezig met een informatiekraam. Er is een stand waar gekweekte stekken van leden te koop zijn. De bloemschikkraam is weer gevuld met prachtige bloemstukken gemaakt door onze bloemschikkers. Er kan koffie/thee gedronken worden met daarbij heerlijke taart, gebak en koek gebakken door onze leden. Kinderen kunnen geschminkt worden. Misschien wil je gokje wagen om kans te maken op mooie ‘groene’ prijzen.

Ook de andere verenigingen vanuit het Natuurhus zijn aanwezig met informatie.

Op het terras kan genoten worden van een drankje en/of een hapje vanuit de horeca van het Natuurhus. Kinderen kunnen spelen in de waterspeeltuin.

Het kan niet anders dan een mooie dag worden zoals we al jaren gewend zijn. Wij hopen natuurlijk op mooi weer om samen met jullie te genieten van dit jaarlijkse evenement.

De Lentefair is gratis te bezoeken in het Doepark de Hagen, Hagenborgh 4, 7607 JT Almelo van 13.00 tot 17.00 uur. (Op zondag is er gratis parkeren in Almelo.)

Marcel Mulder

Elizabeth Luitsz

Annemarie van Hofwegen

Anja Bos